Aannemer Mechelen

Zoekt u een aannemer in Mechelen? Wanneer u van plan bent om uw huis te verbouwen of renoveren komt een specialist als de aannemer goed van pas. Het vinden van deze aannemer blijkt echter niet altijd makkelijk te zijn. Om uw zoektocht wat makkelijker te maken, hebben wij de kosten en mogelijkheden van een aannemer voor u op een rijtje gezet.

Wat kost een aannemer in Mechelen?

Als u van plan bent uw huis te verbouwen, is een aannemer uit Mechelen de aangewezen persoon om u hierbij te helpen. Het uurloon van een aannemer varieert tussen de € 30 – € 50. Bij grotere verbouwingen heeft de aannemer vaak extra personeel nodig. In het onderstaande schema zijn de kosten van dit personeel overzichtelijk weergegeven.

SpecialistIndicatie uurloon (incl. btw)Materiaal
Aannemer€ 30 - € 50Inclusief
Schilder€ 30 - € 40Inclusief
Stukadoor€ 20 - € 50
Inclusief
Tegelzetter€ 20 - € 50Exclusief
Timmerman€ 20 - € 60Inclusief
Electricien€ 30 - € 60Inclusief
Dakdekker€ 25 - € 50Exclusief

Een aannemer is de specialist op het gebied van verbouwingen. Hij ontzorgt u door alle taken van uw bouwproject op zich te nemen. Hierdoor bent u verzekerd van hoge kwaliteit en kijkt u onbezorgd uit naar het eindresultaat. Wilt u weten wat de exacte kosten van een aannemer voor uw situatie zijn? Vraag binnen 2 minuten tot wel 6 offertes aan van aannemers bij u uit de buurt. Binnen 2 werkdagen nemen de aannemers contact met u op en kunt u de offertes vergelijken. Door offertes te vergelijken, bespaart u tot wel 40% op de kosten van een aannemer. Deze aanvraag is geheel vrijblijvend en gratis: u zit dus nergens aan vast.

Vraag hier gratis en vrijblijvend tot 6 offertes van aannemers uit uw buurt aan.

Waarom een aannemer in Mechelen?

Woont u in Mechelen? En wilt u uw huis gaan verbouwen of renoveren? Zoek dan een aannemer uit Mechelen. Door gebruik te maken van de kennis en expertise van een aannemer in de buurt van Mechelen bent u verzekerd van kwaliteit. De korte afstand die de aannemer moet afleggen, zorgt er bovendien voor dat u bespaart op de voorrijkosten. Daarnaast zijn er veel aannemers te vinden in Mechelen. Deze concurrentie zorgt ervoor dat u altijd een eerlijke prijs betaalt. Bovendien kent de aannemer uit Mechelen alle regels en wetten rondom verbouwingen en renovaties. U hoeft zich dus niet druk te maken om de veiligheid van het project. Ten slotte kunnen aannemers uit Mechelen een zeer specifieke offerte voor uw situatie opstellen. Hierdoor krijgt u een beter beeld van de totale kosten van uw verbouwing en komt u niet voor onverwachte kosten te staan.

Wat houden werkzaamheden van een aannemer uit Mechelen in?

De aannemer is een projectleider tijdens een verbouwing. Hij bewaakt het budget en het tijdschema. De meeste projecten worden niet door de aannemer alleen uitgevoerd. De aannemer geeft dan leiding aan andere specialisten. Om ieder project soepel te laten verlopen, moet hij duidelijke afspraken maken met de rest van het personeel. Dit personeel bestaat meestal uit een schilder, stukadoor, elektricien en timmerman. Voor de grotere projecten kan de aannemer ervoor kiezen om extra projectleiders aan te nemen. Zo wordt de leiding verdeeld over meerdere specialisten en krijgt u het beste resultaat. De belangrijkste taken van de aannemer tijdens een verbouwing zijn:

 • Zorgen dat het budget duidelijk wordt opgesteld en aangehouden. De aannemer mag dit budget nooit zonder overleg overschrijden.
 • De tijd bewaken. Ieder project heeft een vooraf overeengekomen deadline. De aannemer zorgt ervoor dat de deadline wordt gehaald.
 • De juiste bouwvergunningen aanvragen. Hier komt de kennis van de aannemer goed van pas. Hij weet namelijk precies welke vergunningen hij voor iedere verbouwing nodig heeft.
 • Specialisten inhuren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan extra timmermannen om te zorgen dat de deadline wordt gehaald.
 • Materiaal inkopen. Hiervoor geldt voornamelijk dat de aannemer het budget in de gaten dient te houden.
 • Taken verdelen en specialisten inplannen. Zo kan iedere specialist zijn taken oppakken en deze individueel verrichten.
 • Werkplaats inrichten en werkomstandigheden waarborgen. Hierbij houdt de aannemer vooral de levering van het materiaal en de wetten rondom werkomstandigheden in de gaten.
 • Leidinggeven. De aannemer is een projectleider en dus eindverantwoordelijke voor uw project. De competentie leidinggeven is dus van groot belang. Let hierop tijdens uw zoektocht naar een geschikte aannemer.

Besparingstips

Om te besparen op onnodige kosten en verzekerd te zijn van goede kwaliteit, is het belangrijk om op een aantal dingen te letten.De belangrijkste aandachtspunten hieronder op een rijtje gezet.

 • Doe research. Breng uw eisen en wensen in kaart en check reviews, certificaten of keurmerken van de aannemers die u interessant acht.
 • Wees duidelijk tegenover uw aannemer en zorg dat alle belangrijke afspraken in een ondertekend contract staan. Hierdoor komt u niet voor onverwachte kosten te staan en weet u van tevoren exact waar u aan toe bent.
 • Verricht zoveel mogelijk werkzaamheden zelf. De aannemer brengt (waarschijnlijk) kosten in rekening voor het afvoeren van puin. U bespaart hierdoor tot wel € 350.
 • Vergelijk zoveel mogelijk aannemers met behulp van offertes om een goed overzicht van de kosten en het aanbod te krijgen. Hierdoor bespaart u tot wel 40% op de kosten van uw aannemer.

Besparen op uw aannemer in Mechelen

Vraag hier offertes aan van aannemers uit Mechelen. Het invullen van de offerteaanvraag kost u slechts 2 minuten. U ontvangt vervolgens binnen 2 werkdagen tot 6 offertes van verschillende aannemers. U zit nergens aan vast: de aanvraag is namelijk gratis en geheel vrijblijvend.

Vraag hier gratis tot 6 offertes van aannemers uit Mechelen aan.