Aannemers Aalst

Aannemers uit Aalst zijn de specialisten op het gebied van verbouwingen. Bent u van plan om uw huis te verbouwen en zoekt u naar aannemers uit Aalst? Op deze pagina vindt u meer informatie over de werkzaamheden van aannemers en de richtprijzen.

Wat kosten aannemers uit Aalst?

Bent u van plan om uw huis te laten verbouwen? Dan zijn aannemers uit Aalst de specialisten die u zoekt. De kosten van een verbouwing hangen voornamelijk af van de grootte van uw project. In de onderstaande tabel ziet u de prijzen van de meest voorkomende verbouwingen en renovaties in België.

OnderdeelGemiddelde groottePrijs vanaf (incl.
btw en arbeid)
Toilet2 m2€ 600
Badkamer9 m2€ 4.000
Zolder30 m2€ 6.000
Keuken14 m2€ 8.000
Aanbouw15 m2€ 17.000

Bij grotere verbouwingen kiezen aannemers er vaak voor om extra personeel in dienst te nemen. Dit extra personeel brengt natuurlijk extra kosten met zich mee. U vindt een overzicht van de uurlonen per specialist in de volgende tabel.

SpecialistIndicatie uurloon (incl. btw)Materiaal
Aannemer€ 30 - € 50Inclusief
Schilder€ 30 - € 40Inclusief
Stukadoor€ 20 - € 50
Inclusief
Tegelzetter€ 20 - € 50Exclusief
Timmerman€ 20 - € 60Inclusief
Electricien€ 30 - € 60Inclusief
Dakdekker€ 25 - € 50Exclusief

Het is altijd verstandig om bij verbouwingen of renovaties aannemers te raadplegen; zij zijn tenslotte experts op dit gebied. Met aannemers uit Aalst bent u verzekerd van kwaliteit en een goed verloop van uw bouwproject. Bent u benieuwd wat de kosten van aannemers uit Aalst in uw situatie zijn? Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend tot wel 6 offertes aan. De aannemers nemen binnen 2 werkdagen na het invullen van de offerteaanvraag contact met u op. Vergelijk de offertes en kies de aannemer met het beste aanbod voor uw verbouwing.

Vraag hier gratis en vrijblijvend tot 6 offertes van aannemers uit Aalst aan.

Waarom aannemers uit Aalst?

Aannemers uit Aalst zijn de experts die u zoekt als u van plan bent om uw huis te verbouwen. Er zijn veel aannemers beschikbaar in Aalst. Door deze sterke concurrentie weet u zeker dat u niet teveel betaalt. Door de mix van klassieke en moderne architectuur hebben aannemers uit Aalst ervaring op allerlei gebieden en zijn zij de aangewezen specialisten om uw verbouwing in uw regio uit te voeren. Hierdoor zijn de aannemers uit Aalst in staat om de meest specifieke offerte voor uw situatie op te stellen. Ten slotte bespaart u op de voorrijkosten door een aannemer bij u uit de buurt in te schakelen.

Wat zijn de voordelen van aannemers uit Aalst?

Zowel voor grote als voor kleine verbouwingen kunt u het beste een aannemer inschakelen. Er komt namelijk veel kijken bij een verbouwing. Hierom zijn expertise en ervaring vaak vereisten voor het leiden van een omvangrijk bouwproject. Aannemers bezitten deze expertise en ervaring en kunnen u op dit gebied volledig ontzorgen. Verder bieden aannemers uit Aalst u de volgende voordelen:

 • Kwaliteit. Mede door de expertise van aannemers bent u verzekerd van kwaliteit. U hoeft niet wakker te liggen van onverwacht hoge kosten of slecht uitgevoerde werkzaamheden. Deze taken neemt de aannemer op zich.
 • Zekerheid. De aannemer stelt (in overleg met u) het budget op. Hij is verantwoordelijk voor de bewaking van dit budget. U mag dus in geen enkel geval voor onverwachte kosten komen te staan.
 • Verantwoordelijkheid. U wordt enkel bij het verloop van het bouwproject betrokken indien u dit zelf wenst. Het gaat tenslotte om uw huis. U bent echter nergens verantwoordelijk voor, want hier betaalt u de aannemer voor. U hoeft zich tijdens het project dus niet druk te maken en kunt maximaal genieten van het eindresultaat.
 • Veiligheid. De aannemer kent alle regels en wetten rondom verbouwingen en is verplicht deze regels te handhaven. Hierdoor weet u zeker dat de verbouwing veilig en volgens de regels verloopt.

Aannemers Aalst

Wat doen aannemers uit Aalst?

Aannemers zijn verantwoordelijk voor alles wat met een verbouwing te maken heeft. Zij bewaken tijdens een bouwproject bijvoorbeeld de tijd en het budget. Hoe groter het project, hoe meer taken en verantwoordelijkheden hierbij komen kijken. Bij grote projecten worden er niet alleen extra schilders, loodgieters of timmermannen aangenomen, maar soms ook projectleiders of onderaannemers. Zo kan de aannemer alle taken beter verdelen en de kwaliteit waarborgen. Andere werkzaamheden van de aannemer bestaan uit:

 • Zorgen dat het budget niet wordt overschreden.
 • Zorgen dat alle deadlines worden gehaald.
 • Bouwvergunningen van de gemeente verkrijgen.
 • Extra specialisten inhuren.
 • Een planning voor het personeel opstellen.
 • Materiaal op tijd inkopen.
 • Werkplaats inrichten voor het personeel.
 • Leidinggeven en fungeren als tussenpersoon voor u en het personeel.
 • Zorgen voor goede werkomstandigheden.
 • Alle werkzaamheden uitvoeren conform wet- en regelgeving.

Hoe vind ik de beste aannemer?

Houd rekening met de onderstaande punten wanneer u op zoek bent naar een aannemer:

 • Overhaast niets. Neem ruim de tijd en overweeg alle opties. Het kiezen van een aannemer is een belangrijke beslissing.
 • Zoek informatie over de aannemers op. Kijk bijvoorbeeld op het internet naar reviews of recensies. Hierdoor krijgt u een beter beeld van de betrouwbaarheid van aannemers.
 • Zet de afspraken die u met de aannemer maakt zwart op wit. Zo voorkomt u onenigheid en onzekerheid.
 • Vergelijk offertes van meerdere aannemers uit Aalst. Zo kiest u zelf het beste aanbod.

Aannemers Aalst

Besparen op aannemers uit Aalst

Vraag hier tot wel 6 offertes aan van aannemers uit Aalst. Door deze offertes te vergelijken bespaart u tot wel 40% op de kosten van een aannemer. Binnen 2 werkdagen nemen de aannemers contact met u op om uw project te bespreken. Vervolgens stelt de aannemer een offerte op. Vindt u geen aannemer die bij u past? Geen probleem, de aanvraag is namelijk gratis en geheel vrijblijvend.

Vraag hier gratis tot 6 offertes van aannemers uit Aalst aan.