Aannemers Brugge

Bent u op zoek naar ervaren aannemers in Brugge voor uw bouw- of renovatieproject? Op deze pagina vindt u meer informatie over en richtprijzen voor het inhuren van aannemers in Brugge.

De kosten van aannemers in Brugge

Aannemers uit Brugge zijn de specialisten die u zoekt wanneer u van plan bent om uw huis te verbouwen. Deze aannemers kunnen echter niet alles alleen. Voor bepaalde projecten is de aannemer genoodzaakt om extra personeel in te huren. De kosten per specialist vindt u in het onderstaande overzicht.

SpecialistIndicatie uurloon (incl. btw)Materiaal
Aannemer€ 30 - € 50Inclusief
Schilder€ 30 - € 40Inclusief
Stukadoor€ 20 - € 50
Inclusief
Tegelzetter€ 20 - € 50Exclusief
Timmerman€ 20 - € 60Inclusief
Electricien€ 30 - € 60Inclusief
Dakdekker€ 25 - € 50Exclusief

De werkzaamheden van aannemers uit Brugge variëren van een simpele vervanging van uw toilet tot een complete aanbouw of badkamerrenovatie. Hieronder vindt u een overzicht van de meest voorkomende verbouwingen en richtprijzen.

OnderdeelGemiddelde groottePrijs vanaf (incl.
btw en arbeid)
Toilet2 m2€ 600
Badkamer9 m2€ 4.000
Zolder30 m2€ 6.000
Keuken14 m2€ 8.000
Aanbouw15 m2€ 17.000

Het uitvoeren van een verbouwing vergt veel kennis en ervaring. Door een aannemer in te schakelen weet u zeker dat uw bouwproject soepel verloopt. U bepaalt zelf in welke mate u wordt betrokken bij de verbouwing. Bent u benieuwd naar de exacte kosten van uw verbouwing? Vraag hier tot wel 6 offertes aan van aannemers uit Brugge. Aannemers nemen binnen 2 werkdagen contact met u op, zodat u de offertes kunt vergelijken. Hierdoor bespaart u tot wel 40% op de kosten van een aannemer. Vindt u geen aannemer met een aanbod dat bij u past? Geen probleem, want de aanvraag is gratis en geheel vrijblijvend.

Vraag hier gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan van aannemers uit uw buurt.

Waarom aannemers uit Brugge?

Van plan om uw huis in Brugge te verbouwen of renoveren? Schakel dan aannemers uit Brugge in. Door gebruik te maken van een aannemer uit uw buurt bespaart u namelijk geld op de voorrijkosten. Er zijn veel beschikbare aannemers in Brugge te vinden. Door deze onderlinge concurrentie betaalt u nooit te veel en bent u verzekerd van kwaliteit. Verder zijn deze aannemers verplicht de wetgeving rondom verbouwingen te kennen en dienen zij deze te allen tijde toe te passen. Ten slotte hebben de aannemers uit Brugge ervaring met de gevarieerde architectuur van deze mooie stad. Hierdoor zullen zij beter in staat zijn uw bouwproject naar verwachting te voltooien. Huur daarom altijd aannemers uit uw regio in.

Wat doen aannemers uit Brugge?

Aannemers leiden uw bouw- of renovatieproject in de juiste banen. Zij zijn de eindverantwoordelijken, maar ook degenen die het overige, ingehuurde personeel aansturen. Dit personeel kan bijvoorbeeld bestaan uit dakdekkers, schilders, stukadoors of metselaars. Bij grotere projecten, zoals de bouw of verbouw van meerdere huizen of een kantoorpand, kiezen aannemers er vaak voor om de taken te verdelen onder onderaannemers. De aannemer is tevens de tussenpersoon voor u en dit personeel. De werkzaamheden van aannemers uit Brugge bestaan uit:

 • Duidelijke offertes opstellen voor potentiële werkgevers.
 • Afspraken maken over het budget in overleg met de huiseigenaar.
 • Het juiste personeel selecteren en aannemen.
 • Het benodigde materiaal voor de verbouwing inkopen.
 • Bouwvergunningen aanvragen bij de gemeente.
 • Taken verdelen en een planning maken.
 • Tijd bewaken om te zorgen dat de deadline wordt gehaald.
 • Werkplaats inrichten voor het personeel.
 • Fungeren als tussenpersoon tussen u en de rest van het personeel.
 • Leidinggeven en alles in goede banen leiden.
 • De veiligheid van het personeel waarborgen door alle taken volgens de wettelijke regelgeving uit te voeren.

Aannemers Brugge

Tips voor het kiezen van aannemers in Brugge

Bent u voor uw project op zoek naar een aannemer? Hier vindt u enkele tips om er zeker van te zijn dat u de juiste keuze maakt.

 • Lees zo veel mogelijk informatie over aannemers uit Brugge. Vraag offertes aan, zoek reviews en recensies op en controleer keurmerken om er zeker van te zijn dat de aannemers u de gewenste kwaliteit kunnen bieden.
 • Zorg voor duidelijkheid. Laat alle afspraken die u met uw aannemer maakt op papier zetten. Zorg ook voor goede communicatie, dit is namelijk de basis voor een soepel verloop van uw bouwproject.
 • Neem de tijd om er zeker van te zijn dat u de juiste aannemer kiest. Als u na het stellen van al uw vragen nog twijfelt, kijk dan rustig verder. Een grote verandering zoals de verbouwing of renovatie van uw huis moet u nooit overhaasten.

Besparen op uw aannemers in Brugge

 • Voer zelf puin af tijdens de verbouwing. Hierdoor bespaart u gemiddeld € 350.
 • Vergelijk zowel de prijs als de kwaliteit van bepaalde producten. Het verschil tussen A- en B-kwaliteit is vaak minimaal. U bespaart zo op bijvoorbeeld een badkamerrenovatie tot wel € 500.
 • Vergelijk aannemers. Vraag offertes van verschillende aannemers aan. Door deze offertes te vergelijken bespaart u gemiddeld € 40 op voorrijkosten.

Vraag hier tot wel 6 offertes aan van aannemers uit Brugge. Het invullen van de offerteaanvraag kost u slechts 2 minuten. De aannemers nemen binnen 2 werkdagen contact met u op. U zit nergens aan vast, want de aanvraag is gratis en geheel vrijblijvend.

Vraag hier gratis tot 6 offertes van aannemers uit Brugge aan.