Aannemers Gent

Bent u op zoek naar aannemers in Gent, maar weet u niet waar u op moet letten? U bent niet de enige. Op deze pagina vindt u een handig kostenoverzicht en informatie over het inhuren van aannemers in Gent.  

De kosten van aannemers in Gent

Aannemers zijn specialisten die u inhuurt voor uw verbouw- en renovatieproject. Zij managen uw project van begin tot eind en huren andere specialisten in als dat nodig is. De kosten van aannemers in Gent variëren sterk. Hieronder vindt u een overzicht van de gemiddelde kosten per specialist.

SpecialistIndicatie uurloon (incl. btw)Materiaal
Aannemer€ 30 - € 50Inclusief
Schilder€ 30 - € 40Inclusief
Stukadoor€ 20 - € 50
Inclusief
Tegelzetter€ 20 - € 50Exclusief
Timmerman€ 20 - € 60Inclusief
Electricien€ 30 - € 60Inclusief
Dakdekker€ 25 - € 50Exclusief

Een aannemer is dé expert op het gebied van verbouwingen. Door gebruik te maken van deze expertise, bent u verzekerd van een goed verloop van al uw bouwprojecten. Wilt u weten wat het exact kost om aannemers in Gent in te huren? Vraag dan tot 6 offertes van aannemers in Gent aan. Het invullen van deze aanvraag kost u slechts 2 minuten. Na het invullen van deze aanvraag, ontvangt u binnen 2 werkdagen tot 6 offertes van aannemers uit Gent in uw mailbox. Zo vindt u snel en gemakkelijk de beste aannemer voor uw project.

Vraag hier gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan.

Welke werkzaamheden verrichten aannemers in Gent?

Aannemers zijn verantwoordelijk voor alles wat er bij het verbouwen of renoveren van uw huis komt kijken. Zij houden nauwlettend in de gaten of alle werkzaamheden op tijd en binnen een vooraf bepaald budget worden gerealiseerd. Om alle deadlines te halen, maakt de aannemer gerichte afspraken met de betrokken vakspecialisten, zoals schilders, dakdekkers of loodgieters. Zij voltooien ieder hun eigen vakspecifieke gedeelte van het project. Bij grotere projecten – zoals het bouwen van een volledig huis – is de aannemer niet de enige leidinggevende. In zulke gevallen kiest hij ervoor om de taken te verdelen over onderaannemers en projectleiders. De aannemer is onder andere verantwoordelijk voor het verrichten van de onderstaande werkzaamheden.

 • Budget opstellen en bewaken
 • Tijdschema aanhouden
 • Bouwvergunningen verkrijgen
 • Extra personeel aannemen
 • Personeel inplannen
 • Materiaal inkoop in de gaten houden
 • Taken verdelen over onderaannemers
 • Werkplaats inrichten voor het personeel
 • Leidinggeven aan het personeel
 • Zorgen voor goede werkomstandigheden

Aannemers in Gent

De diversiteit van projecten zorgt ervoor dat aannemers op veel gebieden ervaring hebben, zeker in een grote stad als Gent. Van verbouw tot aanbouw en van het installeren van zonnepanelen tot een badkamerrenovatie: voor al deze werkzaamheden huurt u aannemers in Gent in. Bovendien kennen deze aannemers, net als u, de stijl en de bekende gebouwen van deze mooie stad. Hierdoor brengen de aannemers in Gent eenvoudig uw eisen en wensen in kaart. Houdt u bijvoorbeeld van een moderne glazen stijl, zoals die van het nieuwe gerechtsgebouw? Of gaat uw voorkeur uit naar de klassieke stijl van een van de vele herenhuizen? De aannemers in Gent helpen u bij het maken van uw keuze.

Waarom aannemers uit Gent inhuren?

Goede aannemers zijn onbaatzuchtig, dat wil zeggen dat aannemers uw belangen voorop stellen.Ten tweede bent u bij een goede aannemer verzekerd van kwaliteit. Aannemers bezitten de juiste tools en expertise om uw project zo efficiënt mogelijk te voltooien. Zo staat veiligheid bij alle aannemers hoog in het vaandel. Gerenommeerde aannemers kennen de wetten rondom veiligheid. Ook hier hoeft u zich dus niet druk om te maken. Tenslotte is zowel het budget als het tijdschema van tevoren bepaald. De aannemers weten waar zij rekening mee moeten houden wanneer zij u helpen bij het opstellen van een budget. Hierdoor komt u niet voor onverwachte kosten te staan.

Tips

Voordat u een aannemer inhuurt, is het belangrijk om rekening te houden met de volgende aspecten:

 • Neem de tijd, een belangrijke beslissing zoals deze moet u nooit overhaast nemen.
 • Zoek een betrouwbare aannemer, check vooraf reviews en keurmerken van de betreffende aannemer.
 • Wees concreet over het budget en stel eventuele vragen over deze kosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
 • Leg alle afspraken vast op papier om misverstanden te voorkomen.
 • Vergelijk verschillende offertes van aannemers, zodat u de juiste keuze maakt.

Aannemers Gent

De laatste stap: besparen op het inhuren van aannemers in Gent

Door offertes te vergelijken, kiest u de aannemer met het beste aanbod. Hierdoor kunt u tot wel 20% besparen op de kosten! Een offerteaanvraag kost u slechts 2 minuten. U ontvangt vervolgens binnen 2 werkdagen 6 offertes van aannemers in Gent. Geen geschikte aannemer gevonden? Geen probleem, de aanvraag is namelijk gratis en geheel vrijblijvend.

Vraag hier gratis tot 6 offertes van aannemers in Gent aan.