Aannemers Leuven

Aannemers uit Leuven zijn dé specialisten voor al uw bouwprojecten. Zoekt u meer informatie over aannemers in Leuven voor bijvoorbeeld een verbouwing? Op deze pagina vindt u richtprijzen en mogelijkheden. Lees snel verder

De kosten van aannemers in Leuven

Een aannemer uit Leuven is de expert die u zoekt voor al uw verbouwingen en renovaties. De aannemer geeft leiding aan meerdere specialisten zoals schilders en stukadoors. U vindt een overzicht van de kosten per specialist in het onderstaande overzicht.

SpecialistIndicatie uurloon (incl. btw)Materiaal
Aannemer€ 30 - € 50Inclusief
Schilder€ 30 - € 40Inclusief
Stukadoor€ 20 - € 50
Inclusief
Tegelzetter€ 20 - € 50Exclusief
Timmerman€ 20 - € 60Inclusief
Electricien€ 30 - € 60Inclusief
Dakdekker€ 25 - € 50Exclusief

Deze specialisten kunt u voor iedere verbouwing in en rondom uw huis inhuren. In het volgende overzicht vindt u de gemiddelde prijs van de meest voorkomende verbouwingen en renovatiewerken in Leuven.

OnderdeelGemiddelde groottePrijs vanaf (incl.
btw en arbeid)
Toilet2 m2€ 600
Badkamer9 m2€ 4.000
Zolder30 m2€ 6.000
Keuken14 m2€ 8.000
Aanbouw15 m2€ 17.000

Verbouwingen vergen vaak diepgaande kennis en expertise. Het is daarom verstandig om professionele aannemers uit Leuven in te huren. Benieuwd naar het aanbod van aannemers in Leuven? Vraag dan gratis en vrijblijvend tot wel 6 offertes aan. U ontvangt offertes voor uw specifieke situatie binnen 2 werkdagen. Vergelijk deze offertes en kies vervolgens het aanbod dat bij u past.

Vraag gratis en vrijblijvend tot 6 offertes van aannemers uit Leuven aan.

Aannemers Leuven

De werkzaamheden van aannemers in Leuven

De aannemers uit Leuven helpen u bij het realiseren van uw verbouwing. Zij zijn het aanspreekpunt voor zowel u als de rest van de specialisten. Aannemers kunnen er bij grote projecten voor kiezen om de taken te verdelen over onderaannemers. Deze taken bestaan uit:

 • In overleg met u het budget bepalen. De aannemer mag dit budget nooit zonder overleg overschrijden.
 • Deadline halen. De van tevoren opgegeven deadline moet zonder extra kosten haalbaar zijn.
 • Vergunningen aanvragen. Aannemers weten welke vergunningen er per verbouwing of renovatie nodig zijn. Dit mag geen problemen opleveren.
 • Specialisten aannemen. De extra kosten hiervan moeten uiteraard binnen het budget blijven.
 • Materiaal inkoop monitoren. De aannemer zorgt dat het juiste materiaal voor de verbouwing tijdig beschikbaar is.
 • Planning opstellen. Hieronder vallen de taakverdeling onder de specialisten en het opstellen van een tijdschema.
 • Werkplaats inrichten. Aannemers zorgen ervoor dat iedere specialist over alle benodigdheden beschikt om zijn taak uit te voeren.
 • Personeel aansturen. De taken worden verdeeld en de sfeer bewaakt.
 • Werkomstandigheden waarborgen. De aannemer zorgt ervoor dat er aan alle veiligheidsrichtlijnen en wetten wordt voldaan.

Waarom aannemers uit Leuven?

Er zijn veel aannemers beschikbaar in Leuven. De mix van oude en nieuwe architectuur zorgt ervoor dat aannemers in Leuven ervaring op meerdere gebieden hebben. Het is verstandig om aannemers uit Leuven in te huren als u hier zelf woont. Door een aannemer dicht bij huis in te schakelen bespaart u namelijk op de voorrijkosten. Het grote aantal aannemers in Leuven zorgt voor stevige concurrentie, hierdoor bent u verzekerd van een eerlijke prijs voor uw verbouwing of renovatie. Ervaar dit zelf door offertes van aannemers uit Leuven te vergelijken. Ten slotte bent u bij aannemers uit Leuven verzekerd van een zorgvuldige, professionele en veilige voltooiing van uw project.

Bespaar op de kosten en kies de beste aannemer

Het is belangrijk om goed te oriënteren voordat u een aannemer kiest. Er zijn veel aannemers in een grote stad als Leuven. Bespaar zo veel mogelijk geld en kies de juiste aannemer voor uw verbouwing door rekening te houden met de volgende punten tijdens uw zoektocht.

 • Zorg dat u niets overhaast. Zoek online naar reviews, certificaten en keurmerken. Zo krijgt u extra inzicht in de betrouwbaarheid van iedere aannemer.
 • Zorg dat er van tevoren duidelijke afspraken op papier staan. Zo weet u precies waar u aan toe bent en voorkomt u onenigheid tijdens of na de verbouwing.
 • Kies een aannemer bij u uit de buurt. Zo bespaart u tot wel € 40 op de voorrijkosten.
 • Doe zoveel mogelijk zelf. Door bijvoorbeeld zelf puin af te voeren bespaart u al tot € 350.
 • Vergelijk verschillende producten in prijs en kwaliteit. Bij een badkamerrenovatie bespaart u tot wel € 500 door te kiezen voor zogenoemde B-kwaliteit producten. Het verschil met A-kwaliteit producten blijkt echter vaak minimaal te zijn.
 • Vraag offertes van meerdere aannemers uit Leuven aan. Zo krijgt u een beter beeld van de prijzen. Vergelijk deze offertes en kies vervolgens de aannemer met het beste aanbod. Hiermee bespaart u tot wel 40% op de kosten van uw aannemer.

Door offertes te vergelijken, kiest u de aannemer met het beste aanbod. Een offerteaanvraag kost u slechts 2 minuten. U ontvangt vervolgens binnen 2 werkdagen 6 offertes van aannemers in Leuven. Geen geschikte aannemer gevonden? Geen probleem, de aanvraag is namelijk gratis en geheel vrijblijvend.

Vraag hier gratis tot 6 offertes van aannemers in Leuven aan.